Σημαντικα

Μικτές Βοιωτίας: Νικήτριες με το Καρπενήσι

«Σάρωσαν» στον εντός έδρας με την Ε.Π.Σ. Ευρυτανίας οι Μικτές Ομάδες της Βοιωτίας. Στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024 στο Δημοτικό Γήπεδο Αγ. Γεωργίου στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής, της Α΄ φάσης, του 7ου ομίλου των Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-14 , Κ-16 που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.
Στον αγώνα των ομάδων K-14 η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε με 8-0 ενώ στον αγώνα των ομάδων των K-16 η ομάδα της Βοιωτίας επικράτησε και πάλι με 8-0.
Για την Κ14 το σκορ άνοιξε ο ΠΑΝΑΓΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ στο 15΄, ο ΒΥΛΛΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ το 2-0 στο 29΄, ο ΣΟΥΛΑΪ ΡΕΝΑΤΟ στο 40΄ ενώ είχε προηγηθεί στο 39΄το γκολ του ΚΑΛΛΗ ΑΝΔΡΕΑ ο οποίος ξανασκόραρε στο 46΄ . Ο ΣΙΔΗΡΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ συνέχισε στο 49΄για το 6-0 , ο ΤΑΡΟΥΣΙ ΜΠΓΙΟΡΝΤΙ το έβδομο γκολ στο 55΄ και το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 69΄ ο ΣΤΟΙΧΕΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.
Για την Κ16 με τον ΤΣΑΠΡΟΥΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟ με χατ τρικ και τους ΜΙΚΕΛΗ ΒΑΣΙΛΗ ΦΙΛΟΚΤΗΤΗ , ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ , ΝΤΟΚΑ ΦΛΟΡΙΑΝ , ΚΟΡΟΒΕΣΗ ΙΩΑΝΝΗ έφυγαν νικητές από το γήπεδο με τελικό αποτέλεσμα 8-0 . Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την εμφάνισή τους !
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ ο Μάνθος Χατζηνικολίδης