Σημαντικα

Συμμετοχή Ομάδων σε Τουρνουά

Προς ενημέρωση όλων των Σωματείων – Μελών μας και σύμφωνα με το άρθρο 37 παρ. 5 του Κ.Α.Π.
«Απαγορεύεται ρητώς η συμμετοχή ομάδας και τμημάτων υποδομής αυτής, μέλους της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας , σε τουρνουά ή αγώνες όλων των κατηγοριών όταν αυτοί διεξάγονται από ιδιωτικό, φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή δημόσιο φορέα, χωρίς την απαραίτητη προηγούμενη έγγραφη άδεια της Ένωσης. Εάν δεν τηρηθεί η διαδικασία προέγκρισης της συμμετοχής ομάδας του σωματείου θα επιβάλλεται η ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από την ομάδα του σωματείου που μετέχει στο πρωτάθλημα τοπικών κατηγοριών ή στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και ετήσιος αποκλεισμός στους ποδοσφαιριστές και στους προπονητές που έλαβαν μέρος.

Η διεξαγωγή ποδοσφαιρικών τουρνουά υποδομής στην έδρα της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας με τη συμμετοχή ομάδων άλλων Ενώσεων πέραν της έγγραφης άδειας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας το τουρνουά απαιτεί , υποχρεωτικά, την προηγούμενη συνεργασία των ΕΠΣ. Σε διαφορετική περίπτωση το τουρνουά δεν δύναται να διεξαχθεί.»

Για την συμμετοχή τους σε ιδιωτικά τουρνουά τα σωματεία μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα ιδιωτικά τουρνουά θα πρέπει να έχουν την έγκριση-αιγίδα της Ένωσης και τα σωματεία να αποστείλουν υποχρεωτικά στην Ένωση αίτηση συμμετοχής σε αυτά.