Σημαντικα

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ

Ο Πρόεδρος κ. ΝΙΚΑΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ συγχαίρει και τις δύο ομάδες του Τελικού Κυπέλλου ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 2021-2022 ΑΜΒΡΥΣΣΕΑ ΔΙΣΤΟΜΟΥ Π.Ο. και ΥΠΑΤΟΥ Α.Ο.
Δυο ομάδες που μας αντιπροσωπεύουν επάξια στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία .
Διεξήχθη ένα παιχνίδι που είχε όλα όσα έχει ένα ντέρμπι, πάθος, ένταση, φάσεις. Το παιχνίδι κρίθηκε στα πέναλτι με σκορ 3-5 και νικητή τον Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ .
Συγχαρητήρια στον Κυπελλούχο Ε.Π.Σ. ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Ο. ΥΠΑΤΟΥ
Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Αλιάρτου κ Ντασιώτη Γεώργιο για την παραχώρηση του γηπέδου ένα στολίδι για την Βοιωτία , την Αντιπεριφερειάρχη Κ. Φανή Παπαθωμά ,τον Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιάννη Ταγκαλέγκα, τον Δήμαρχο Δίστομου – Αράχωβας κ. Γιάννη Σταθά για την παρουσία τους . Τον Πρόεδρο Λιάκο Μάριο και τον Λουκά Μπούζα της Ομάδας του Α.Π.Ο. ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ και ιδιαίτερα τους Παναγιώτη Κρεμμύδα και Δημήτρη Πρόξενο για την αμέριστη βοήθεια τους.
Ευχαριστούμε τους φιλάθλους των ομάδων που παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες βρίσκονταν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν τις ομάδες τους , όλους τους φιλάθλους που στήριξαν το θεσμό του Κυπέλου , τα Μ.Μ.Ε. Star Λαμίας και radio Thiva για την απ’ ευθείας κάλυψη του αγώνα.
Ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με Yγεία και Δύναμη σε όλους