ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΙΚΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Κ-15 και Κ-17 με τον Α.Ο.ΘΗΒΑ, το Σάββατο 11/12/21 στο γήπεδο Μουρικίου.
Αρχικά ενημερώνουμε όλους , ότι οι προσκλήσεις για την προπόνηση της Δευτέρας 13/12/2021, και για την Κ-15 και για την Κ-17 , θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 10/12/2021.
***************************************************************************************************
Παρακαλούνται οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές της Μικτής Κ-17 (γεννηθέντες 2005-2006 ),το Σάββατο 11/12/2021 και ώρα 10.45πμ να βρίσκονται στο γήπεδο Μουρικίου για φιλικό αγώνα με την ομάδα Α.Ο.ΘΗΒΑ που θα ξεκινήσει στις 11.45πμ.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, εν όψει του προσεχούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.
Στην αποστολή της Μικτής δεν θα συμμετάσχουν παίκτες του Α.Ο. ΘΗΒΑ , προκειμένου να αγωνιστούν με την ομάδα τους.
Οι ποδοσφαιριστές κατά την προσέλευση τους, θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση Εμβολιασμού/Νόσησης ή πρόσφατο αρνητικό Rapid/self test. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να προπονηθούν.
Κ-17
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΤΟΣΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΠΕΓΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΑΚΚΑΤΗΣ ΝΤΙΝΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΙΤΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΣΚΑΜΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΙΚΕΛΗΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ
ΛΕΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
ΜΟΡΦΑΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΤΗΣ ΘΑΝΝΑΣΗΣ
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΗΣ
ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΑΛΕΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΩΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
ΑΓΝΑΝΤΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ
προπονητής: Γιώργος Αγγέλου
********************************************************************************************
Αρχικά ενημερώνουμε όλους όπως σημειώθηκε και πιο πάνω , ότι οι προσκλήσεις για την προπόνηση της Δευτέρας και για την Κ-15 και για την Κ-17 , θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 10/12/2021 .
Παρακαλούνται οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές της Μικτής Κ-15 (γεννηθέντες 2007-2008 ),το Σάββατο 11/12/2021 και ώρα 9.00πμ να βρίσκονται στο γήπεδο Μουρικίου για φιλικό αγώνα με την ομάδα Α.Ο.ΘΗΒΑ που θα ξεκινήσει στις 10 πμ.
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, εν όψει του προσεχούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.
Στην αποστολή της Μικτής δεν θα συμμετάσχουν παίκτες του Α.Ο. ΘΗΒΑ , προκειμένου να αγωνιστούν με την ομάδα τους.
Οι ποδοσφαιριστές κατά την προσέλευση τους, θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση Εμβολιασμού/Νόσησης ή πρόσφατο αρνητικό Rapid/self test. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να προπονηθούν.
Κ-15
ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΜΑΣΤΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΛΙΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΣΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΡΟΖΑΝΑΣ ΤΑΣΟΣ
ΛΕΜΟΝΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΓΚΟΡΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΚΑΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΑΣΟΣ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΣΟΛΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΟΜΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΚΟΥΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΕΚΙΝΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝ
ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΤΑΣΣΙΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ
ΝΕΔΕΛΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
προπονητής :Δημήτρης Σπάρος
About Γραμματεία Γραμματεία
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
-
Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής
Παρακάτω σας επισυνάπτουμε με σχετικά έγγραφα...
-
Ο Αγώνας της ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΠΙΔΩΝ ΄΄ΕΛΛΑΔΑ vs ΛΕΤΟΝΙΑ΄΄ στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς Λ. Κατσώνης
Σας γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη 01/10/2026...
-
Συνάντηση με τους Υπεύθυνους Τμημάτων Υποδομών
Παρακαλούνται όλα τα Σωματεία που επιθυμούν...
-
Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου
Παρακάτω θα βρείτε το σύνδεσμο που...
-
Συλλυπητήρια Ανακοίνωση
Ο Πρόεδρος και η Ε.Ε. της...
-
Παράταση της προθεσμίας εγγραφής των Αθλητικών Σωματείων στο Μητρώο 2026
Έως τις 30 Σεπτεμβρίου η παράταση...
-
Παρουσίαση της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου
Αξιότιμοι Κύριοι, Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία...
-
ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ της Κλήρωσης Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου 2026-2027
Προς ενημέρωση όλων ,η Κλήρωση Πρωταθλημάτων...
-
Κλήρωση Πρωταθλημάτων & Κυπέλλου 2026-2027
Προς ενημέρωση όλων ,η Κλήρωση Πρωταθλημάτων...
-
Απαιτούμενα ΄Εγγραφα Μεταβολής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών
Σας κοινοποιούμε τα απαιτούμενα έγγραφα που...










