Σημαντικα

Προσκλήσεις Προπόνησης Μικτών Ομάδων, Κ-17 και Κ-15, για την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2021 στο Ενωσιακό Γήπεδο.

Παρακαλούνται οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές, να παρευρεθούν στην προπόνηση της Μικτής ομάδας Νέων Κ-17 (γεννηθέντες 2005-2006 ), την Δευτέρα 15/11/2021 και ώρα 5:15μμ. στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Β. στον Άγιο Σπυρίδωνα Βοιωτίας .
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, εν όψει του προσεχούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.

Θερμή παράκληση:

Όσοι κληθέντες ποδοσφαιριστές, αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να βρίσκονται στην προπόνηση , να ενημερώσουν από την προηγούμενη μέρα ,με μήνυμα sms, στο τηλέφωνο του προπονητή κ. Αγγέλου, ούτως ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο προπονητικό πρόγραμμα.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές κατά την προσέλευση τους, θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση Εμβολιασμού/Νόσησης ή πρόσφατο αρνητικό Rapid/self test. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να προπονηθούν.

Κ-17

ΓΚΟΒΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΙΛΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΕΝΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΩΤΗΣ ΘΑΝΝΑΣΗΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΓΝΑΝΤΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΕΓΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΙΚΕΛΗΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ

ΤΣΑΛΕΖΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

ΣΟΙΛΕΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΣΤΑΝΤΖΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΚΑΜΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΤΟΣΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΚΟΤΣΙΦΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΣΙΑΜΠΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΠΟΥΤΣΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΒΟΥΣΟΥΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΧΑΤΖΗΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΗΣ

ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΑΚΚΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΧΑΡΗΣ

ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΜΠΟΒΑΛΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

Προπονητής : Γιώργος Αγγέλου

Τηλ. 6977 181 781

******************************************************************************************************************************************************************************************************************

Παρακαλούνται οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές, να παρευρεθούν στην προπόνηση της Μικτής ομάδας Παίδων Κ-15 ( γεννηθέντες 2007-2008 ), την Δευτέρα 15/11/2021 και ώρα 3:15μμ. στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Β. στον Άγιο Σπυρίδωνα Βοιωτίας .
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, εν όψει του προσεχούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.

Κ-15

ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΜΑΣΤΟΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΝΙΚΗΤΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΤΣΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΨΥΧΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΞΩΒΡΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΜΙΚΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΟΛΙΟΥΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΤΣΕΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΓΚΟΡΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΛΕΜΟΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΡΟΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΡΟΖΑΝΑΣ ΤΑΣΟΣ

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΟΥΤΣΑ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΑΣΟΣ

ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΤΑΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΤΣΟΛΑΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΟΛΥΜΠΙΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΑΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΑΓΓΕΛΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΖΙΩΓΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

ΚΟΥΓΙΩΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΕΚΙΝΙ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΩΚΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΟΛΥΜΠΙΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΓΚΑΛΑΜΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΣΙΛΟΜΗΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΑΥΓΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΜΠΕΡΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΤΣΟΜΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΤΑΣΣΙΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ

ΝΕΔΕΛΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Προπονητής Δημήτρης Σπάρος

Τηλ. 690 657 2209

Θερμή παράκληση:

Όσοι κληθέντες ποδοσφαιριστές, αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να βρίσκονται στην προπόνηση , να ενημερώσουν από την προηγούμενη μέρα ,με μήνυμα sms, στο τηλέφωνο του προπονητή κ.Σπάρου, ούτως ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο προπονητικό πρόγραμμα.

Επίσης οι ποδοσφαιριστές κατά την προσέλευση τους, θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση Εμβολιασμού/νόσησης ή πρόσφατο αρνητικό Rapid/self test. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα μπορέσουν να προπονηθούν.

******************************************************************************************************************************************************************************************************************

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ

Σημειώνεται ότι μέχρι να φτάσουμε στο τελικό στάδιο των επιλογών πριν την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, μέσα στα πλαίσια της ομαδικής συνεργασίας όλων μας και για την πληρέστερη ενημέρωση του τεχνικού team των Μικτών Ομάδων για ποδοσφαιριστές που θα επανδρώσουν τις ομάδες μας, όσοι προπονητές ομάδων κρίνουν, ότι υπάρχουν αξιόλογα παιδιά για τις αντιπροσωπευτικές ομάδες του νομού μας, μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα με τον Τεχνικό Διευθυντή ή το Τεχνικό Επιτελείο για να ενταχθούν και αυτά τα παιδιά ,στις αμέσως επόμενες προπονήσεις.

Αν λοιπόν προκύψουν τέτοιες περιπτώσεις, λόγω της πανδημίας, οι επιλογές αυτές θα γίνουν τμηματικά ανά προπόνηση, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός .

Οι Αθλητές, όπως έχει προαναφερθεί, θα πρέπει κατά την προσέλευση τους ,να επιδεικνύουν βεβαίωση Εμβολιασμού/Νόσησης ή πρόσφατο αρνητικό Rapid/self test.

Σημείωση:
Αν και στις εγκαταστάσεις του Αγίου Σπυρίδωνα θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για τις συνθήκες της πανδημίας του -covid 19 , καλό θα είναι, κάθε ποδοσφαιριστής, να έχει μαζί του ατομικό αντισηπτικό(είτε υγρό, είτε μαντηλάκια), δύο ατομικά μπουκαλάκια νερού , να έρχεται ντυμένος από το σπίτι του και να προσέρχεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις με τη μάσκα προφύλαξης.