Σημαντικα

Προσκλήσεις προπόνησης Μικτών Ομάδων, Κ-15 και Κ-14, για την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στο Ενωσιακό γήπεδο.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
————————————–
Λόγω των συνεχών εξελίξεων, με την κατάσταση της πανδημίας, παρακαλούνται όλοι οι ποδοσφαιριστές που καλούνται στις προπονήσεις, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΕΠΣ Βοιωτίας και εντός του Σαββατοκύριακου , για να ενημερώνονται άμεσα, για τυχόν έκτακτες ανακοινώσεις, που μπορεί να αφορούν αναβολή μιας προπόνησης ή κάποιου φιλικού παιχνιδιού.
Θα πρέπει δηλαδή, εκτός από τις προσκλήσεις της Παρασκευής να παρακολουθούν οι αθλητές την ιστοσελίδα, μέχρι και Κυριακή βράδυ της εκάστοτε εβδομάδας, μήπως προκύψει κάποια έκτακτη ενημέρωση, ,που θα είναι επακόλουθο των απρόβλεπτων καθημερινών εξελίξεων, στο θέμα του covid 19.

επίσης:

Αν και στις εγκαταστάσεις του Αγίου Σπυρίδωνα θα υπάρχουν όλα τα απαραίτητα για τις συνθήκες της πανδημίας του -covid 19- (γίνεται και η απαιτούμενη θερμομέτρηση) , καλό θα είναι, κάθε ποδοσφαιριστής, να έχει μαζί του ατομικό αντισηπτικό(είτε υγρό, είτε μαντηλάκια), ένα ατομικό μπουκαλάκι νερό , να έρχεται ντυμένος από το σπίτι του και να προσέρχεται στις προπονητικές εγκαταστάσεις με τη μάσκα προφύλαξης, τηρώντας όλα τα σχετικά μέτρα,για την αντιμετώπιση του covid .

****************************************************************************************************
Παρακαλούνται οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας Νέων Κ-15 ( γεννηθέντες 2006 ), να παρευρεθούν στην προπόνηση, την Δευτέρα 2/11/2020 και ώρα 17:15μμ. στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Β. στον Άγιο Σπυρίδωνα Βοιωτίας .
Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, εν όψει του προσεχούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος, προεπιλογής Εθνικών ομάδων υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.

Θερμή παράκληση:
Όσοι κληθέντες ποδοσφαιριστές, αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να βρίσκονται στην προπόνηση , να ενημερώσουν από την προηγούμενη μέρα ,με μήνυμα sms, στο τηλέφωνο του προπονητή κ.Αγγέλου, ούτως ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο προπονητικό πρόγραμμα.

ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ (gk)
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΝΙΚΟΣ (gk)
ΠΕΓΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ ( gk)

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΙΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΑΓΝΑΝΤΑΙΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΣΤΑΝΤΖΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΒΡΑΜΠΟΣ ΑΛΚΗΣ

ΜΙΚΕΛΗΣ ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΣΩΤΗΡΗΣ

ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΕΥΦΡΑΙΜ

ΣΚΑΜΑΓΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΙΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΟΛΙΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΜΠΑΡΔΩΣΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΔΟΥΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΚΑΦΕΣ ΗΛΙΑΣ

ΚΟΥΡΑΝΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΛΟΥΚΑΣ

ΤΟΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΜΟΥΡΑΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΚΑΝΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

προπονητής :Γιώργος Αγγέλου
τηλ 6977 181 781

***************************************************************************************************************
Παρακαλούνται οι πιο κάτω ποδοσφαιριστές της Μικτής ομάδας παίδων Κ-14 ( γεννηθέντες 2007-2008 ), να παρευρεθούν στην προπόνηση, την Δευτέρα 2/11/2020 και ώρα 15:15μμ, στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις της Ε.Π.Σ.Β. στον Άγιο Σπυρίδωνα Βοιωτίας .

Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη, εν όψει του προσεχούς Πανελληνίου Πρωταθλήματος, προεπιλογής Εθνικών ομάδων υπό την αιγίδα της Ε.Π.Ο.

Όσοι κληθέντες ποδοσφαιριστές, αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα και δεν μπορούν να βρίσκονται στην προπόνηση , να ενημερώσουν από την προηγούμενη μέρα , με μήνυμα sms, στο τηλέφωνο του προπονητή κ.Σπάρου, ούτως ώστε να γίνονται οι απαραίτητες ρυθμίσεις στο προπονητικό πρόγραμμα.

Καραμπετσος Αθανάσιος,
Μαστορης Παναγιώτης,
Ψυχουλας Βασίλης,
Μικέλης Βασίλης,
Λεμονής Νίκος,
Λάμπρου Γιώργος,
Πούλος Γιάννης,
Αυγέρης Γιάννης,
Κολυμπίρης Θανάσης
Μακαλιας Άγγελος,
Κατσέλης Άγγελος,
Κατσογιαννης Χρήστος,
Κολυμπιρης Δημήτρης,
Θεοχάρης Κωνσταντίνος,
Αργυρίου Τάσος,
Ξωβριος Γιώργος,
Κουγιωτας Κωνσταντίνος,
Τσολανας Γιώργος,
Τσωμος Νίκος,
Γκαλαμελος Κωνσταντίνος,
Αγγέλου Βασίλης
Στεργίου Γιώργος
Μπερδος Παναγιώτης
Τσολας Γιάννης,
Νεδελκος Κώστας.
Τασσιος Θοδωρής
Λιλιος Γιάννης

προπονητής : Σπάρος Δημήτρης
τηλ:6971942113